Powered By Blogger

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ενημερωτική συνάντηση στις 26/8/2010

Καλημέρα σε όλους!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, ενόψει και των εξελίξεων που έχουν αιφνιδίως δρομολογηθεί σχετικά με τις συγχωνεύσεις ΔΕΚΟ, Δημόσιων Οργανισμών και Ανωνύμων Εταιρειών καθώς και της επικείμενης λήξης των συμβάσεών μας στα τέλη του Νοεμβρίου, πραγματοποιήσαμε χτες το απόγευμα (19/8) μια ενημερωτική συνάντηση με το Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου - Εργατολόγου Χρήστου Νικολουτσόπουλου, στα πλαίσια οργάνωσης της δράσης μας.
Ως αποτέλεσμα της συνάντησης συμφωνήθηκε να υπάρξει μια ενημερωτική, εφ΄ όλης της ύλης  συζήτηση του κου Νικολουτσόπουλου με όλους εμάς, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για θέματα που αφορούν τους Συμβασιούχους Έργου και να θέσουμε τις ερωτήσεις μας.
Η συνάντηση θα γίνει στους χώρους  της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.,  σε αίθουσα του 4ου ορόφου του κτηρίου της Λαγουμιτζή 40,  την ερχόμενη Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010, και ώρα 14:30 μ.μ.
Φίλοι και συνάδελφοι, θεωρούμε ότι τα θέματα που θα συζητηθούν είναι εξαιρετικά σημαντικά για όλους μας, γιατί έχουμε μπει στην τελική ευθεία και γιατί είναι αυτονόητο ότι μόνο ως καλά ενημερωμένοι εργαζόμενοι μπορούμε να ενεργήσουμε αποτελεσματικά, οπότε είναι σημαντικό να είμαστε όλοι παρόντες.