Powered By Blogger

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

Φίλοι και Συνάδελφοι Συμβασιούχοι,
εγκαινιάζοντας αυτό το νέο Blog, φιλοδοξία μας είναι να αγκαλιαστεί με το ίδιο ενδιαφέρον και ακόμα περισσότερη συμμετοχή, όπως συνέβη και με την Ομάδα «SYMVASIOUXOI_IDIKA_2008», που η λειτουργία της θα συνεχιστεί παράλληλα επί του παρόντος, και η πορεία της οποίας μας ενθάρρυνε στο να δημιουργήσουμε ένα δικτυακό χώρο, όπως αυτός που διαβάζετε.
Η ιδέα ξεκίνησε με δύο κυρίως στόχους:
- Να είναι ένα Forum όπου να μπορούμε να συζητάμε τα θέματα που μας αφορούν και τα οποία θα είναι πολλά μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό Φθινόπωρο από πλευράς εξελίξεων στα εργασιακά.
- Ως δεύτερος στόχος (last but not least) να είναι ανεξάρτητη από το ιδιαίτερα δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης που μας φιλοξενούσε ως τώρα, καθώς πολλοί φίλοι είτε δεν είχαν προφίλ , είτε δεν το χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα. Ευελπιστούμε από τώρα και στο εξής να μπαίνουν εδώ, να ενημερώνονται και να συμμετέχουν ενεργά καταθέτοντας τις θέσεις τους.
Εξυπακούεται πως όλες οι απόψεις είναι σεβαστές να γράφονται και να διαβάζονται, υπό την αίρεση βέβαια ότι δεν είναι υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου.

Φίλοι και συνάδελφοι Συμβασιούχοι, ο λόγος σε σας!