Powered By Blogger

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση σχετικά με την έκδοση προσωρινής διαταγής

Συντονιστικό Συμβασιούχων
Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλοι και συνάδελφοι Συμβασιούχοι,

Μετά από επίπονες προσπάθειες πολλών μηνών πετύχαμε επιτέλους δικαστικά μια πρώτη ανάσα παράτασης του εργασιακού μας παρόντος, δίνοντας παράλληλα μια νότα αισιοδοξίας για την διακράτηση της εργασιακής μας αξιοπρέπειας στο μέλλον.
Η απόφαση του δικαστηρίου για την έκδοση προσωρινής διαταγής αποδοχής της εργασίας μας υπήρξε ένα σημαντικό πρώτο βήμα που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και μας δίνει τη βεβαιότητα πως ο αγώνας αποδίδει όταν υπηρετείται με ομαδικότητα, συνέπεια και ομοφωνία.
Από τούτο εδώ το βήμα πρέπει να επισημάνουμε πως η όλη διαδικασία δεν θα είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς αν δεν είχαμε την υποστήριξη του εξαιρετικού νομικού μας συμβούλου, κου Χρήστου Νικολουτσόπουλου και των συνεργατών του, που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας, υπερασπιζόμενοι αποτελεσματικά τον αγώνα μας, όπως έχουν κάνει για απειράριθμες περιπτώσεις Συμβασιούχων ανα τη χώρα.
Ένα ιδιαίτερα θερμό ευχαριστώ στους μόνιμους συναδέλφους που μας υποστήριξαν παντοιοτρόπως με συναδελφική αλληλεγγύη και,  last but not least (όπως θα λέγανε και οι άγγλοι), ιδιαίτερη αναφορά σε όλους εσάς τους Συμβασιούχους συναδέλφους, φίλους και φίλες, που εμπιστευτήκατε και στηρίξατε τη δράση του Συντονιστικό Συμβασιούχων  της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε και μας δώσατε τη δύναμη και το κουράγιο να διαθέσουμε όλες μας τις ικανότητες για την επίτευξη του δίκαιου αιτήματος μας. Σας δίνουμε την υπόσχεση πως και στο μέλλον θα στηρίξουμε έμπρακτα και με περισσότερο πάθος και ζήλο την επιθυμία όλων μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας  όπως κάνουμε με συνέπεια εδώ και δυο χρόνια.
 «Ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει πάντα με ένα βήμα», κατά την κινέζικη παροιμία, και εμείς έχοντας  κάνει το πρώτο επιτυχημένο βήμα, θα είμαστε δίπλα σας συνταξιδιώτες μέχρι την τελική δικαίωση του αγώνα για την εργασιακή μας αποκατάσταση.