Powered By Blogger

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημέρωση για τη δίκη της 21ης Σεπτεμβρίου 2011

Συντονιστικό Συμβασιούχων
Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.



Φίλοι και συνάδελφοι Συμβασιούχοι ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκδικάζεται την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση αποδοχής προσωρινής διαταγής, εξ αναβολής της συζήτησης της 30ης Αυγούστου.
Τη μέρα αυτή είναι επιβεβλημένο να παραστούν όλοι και οι 14  συνάδελφοι Συμβασιούχοι, δεδομένου ότι η απόφαση αυτή θα κρίνει την παραμονή τους σε πρώτη φάση στην Εταιρεία  ως την εκδίκαση των ασφαλιστικών (στις 28 Σεπτεμβρίου 2011),  αλλά είναι και μια ανοιχτή πρόσκληση να παραστούν όλοι όσοι και από τους πρώην Συμβασιούχους συναδέλφους θα το επιθυμούσαν.  
Να υπενθυμίσουμε πως η δίκη αυτή γίνεται σε μια ήδη πολύ δύσκολη χρονικά συγκυρία, όπου έχει ξεκινήσει ήδη απεργιακές κινητοποιήσεις και το τακτικό προσωπικό της Εταιρείας ως αντίδραση στην επιχειρούμενη διαδικασία υπαγωγής σε καθεστώς «εργασιακής εφεδρείας» δηλαδή απολύσεων. Ως εκ τούτου η διεκδίκηση της παραμονής στην εργασία των συναδέλφων Συμβασιούχων για όσο διάστημα επιτευχθεί αυτό, είναι μια πάρα πολύ σημαντική υπόθεση που ευελπιστούμε να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δεν θα σταματήσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων μας μέχρι την τελική δικαίωση.
Ας μην ξεχνάμε πως οι εκ των προτέρων χαμένοι αγώνες είναι σίγουρα όσοι δεν δόθηκαν ποτέ!