Powered By Blogger

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα Συνάντηση στις 10/9

Φίλοι και συνάδελφοι Συμβασιούχοι,
την ερχόμενη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010, θα συναντηθούμε στις 14:30 το μεσημέρι στην αίθουσα του Σωματείου, στον 4ο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Λαγουμιτζή 40.
Ο σκοπός της συνάντησης μας είναι διπλός:
Ü  Αφενός να εξετάσουμε τα δεδομένα των τελευταίων ημερών (και είναι αρκετά) και
Ü  αφετέρου να συγκεντρώσουμε τους φακέλους με τα έντυπα που θα δώσουμε στο δικηγόρο, προκειμένου να τα μελετήσει και να ξεκινήσουμε τις απαραίτητες ενέργειες για την εξέλιξη των συμβάσεων μας.
Να υπενθυμίσουμε τα εξής:
Τα έντυπα είναι δύο :
1.      ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ  ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ
2.      ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ- ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΕΚΧΩΡΗΤΗΡΙΟ
Αφού τα συμπληρώσουμε , θα τα φωτοτυπήσουμε , θα υπογράψουμε και τα δύο αντίτυπα από το κάθε έντυπο (1 και 2) και θα τα βάλουμε σε ένα φάκελο μεγέθους Α4, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο μας πάνω.
Επιπρόσθετα απαιτείται η επισύναψη μέσα στο φάκελο ενός φωτοαντιγράφου της Σύμβασης Έργου.
Για οποιαδήποτε απορία ως τότε, και από κοντά τις συζητάμε καθώς και στο email: mplokakis@gmail.com .
Να επισημάνουμε ότι έχουμε σήμερα (3/9) την είδηση πως 156 συμβασιούχοι του ΙΚΑ είχαν αίσια έκβαση στην αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής, σύμφωνα με την οποία που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, επανέρχονται στην εργασία τους. Μια ακόμα ευνοϊκή προσωρινή διαταγή έρχεται να προστεθεί στις άλλες που πληροφορηθήκαμε τις προηγούμενες μέρες. (Δείτε και http://www.capital.gr/News.asp?id=1040369 ).
Και  ακόμα μια είδηση φρέσκια, πως δικαιώθηκαν με προσωρινή διαταγή, αυτή τη φορά από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης επίσης 60 συμβασιούχοι, εργαζόμενοι σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς που θα έφευγαν αρχές Σεπτεμβρίου (http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=199402).
Ελπίδες βάσιμες  λοιπόν και για το δικό μας αγώνα γεννούνται από τέτοια  νέα, που δεν θα κουραστούμε να λέμε πως αξίζουν μιας συντονισμένης προσπάθειας από όλους μας...