Powered By Blogger

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Συντονιστικό Συμβασιούχων
Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.



Φίλοι και συνάδελφοι Συμβασιούχοι,
Εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η απόφαση επί της διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων της 28/9/2011, που αφορούσε στην προσωρινή αναγνώριση της σχέσης εργασίας ως σύμβασης εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, των Συμβασιούχων συναδέλφων που προσελήφθησαν το Σεπτέμβρη του 2009 στην Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.
Η απόφαση, λοιπόν, των ασφαλιστικών, είναι θετική και αυτό είναι ένα εξαιρετικά ενθαρρυντικό στοιχείο προστασίας (έστω προσωρινής μέχρι την τελική αγωγή) στο ζοφερό εργασιακό τοπίο του πάνω από ένα εκατομμυρίου ανέργων.
Επιπρόσθετα δικαιώνει τις προσπάθειες όλων σας που μας εμπιστευτήκατε και όσων συντάχθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συναδέλφων για την εκπλήρωση του δίκαιου αιτήματος τους να διασφαλίσουν την εργασία τους και ν΄ αποδείξουν πως κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Εταιρείας σε προσωπικό , ιδιαίτερα μετά και τη συνταξιοδότηση εργαζομένων και την επί της ουσίας αναστολή νέων προσλήψεων.
Να ευχηθούμε με τη σειρά μας  να ευοδωθούν όλες οι μελλοντικές προσπάθειες για την προάσπιση της εργασιακής αξιοπρέπειας όλων των Συμβασιούχων, υπενθυμίζοντας πως οι σίγουρα χαμένοι αγώνες είναι μόνο όσοι δεν δόθηκαν ποτέ!